Aeroservice

Serviciile noastre

Daca tocmai ati achizitionat o instalatie de aer conditionat, este indicat sa apelati la o firma de specialitate, care se ocupa cu montajul aerului conditionat.
Echipa noastra este acreditata si detine experienta necesara pentru a duce la indeplinire o astfel de sarcina.

air-conditioner-7267527_1280

Montaj aer condiționat

Montajul aerului condiționat necesită pregătire și pricepere. Începând cu evaluarea spațiului și a nevoilor clientului, se stabilește amplasamentul optim.
Instalatorii măsoară, taie și fixează conductele în mod precis, asigurând o circulație eficientă a aerului.
Montajul unității interioare și exterioare se face cu atenție la detalii, conectându-le corespunzător pentru funcționare optimă.
Etapele finale implică testarea sistemului și reglarea setărilor conform preferințelor clientului. Siguranța și profesionalismul sunt prioritare în fiecare pas, garantând o instalare corectă și durabilă a echipamentului de climatizare.
Male technician repairing air conditioner indoors

Service aer condiționat

Serviciul de întreținere a aerului condiționat este esențial pentru funcționarea optimă a sistemului.
Efectuat periodic, acesta implică curățarea filtrelor, verificarea și strângerea conexiunilor electrice, precum și evaluarea nivelului refrigerantului pentru a asigura eficiența răcirii.
Tehnicienii calificați efectuează, de asemenea, verificări ale compresorului și a altor componente cheie pentru a preveni defecțiunile și a maximiza durata de viață a echipamentului.
Prin serviciul de întreținere regulat, se garantează confortul continuu al clienților și reducerea consumului de energie, contribuind totodată la durabilitatea și performanța sistemului de climatizare.
Male technician repairing air conditioner indoors

Igienizare aer condiționat

Instalarea aerului condiționat necesită o abordare meticuloasă și tehnică. În primul rând, se evaluează necesitățile și dimensiunile spațiului pentru a determina capacitatea adecvată a unității.
Instalatorii pregătesc amplasamentul, montează suportul și realizează conexiunile electrice și de conducte cu precizie.
Apoi, unitatea interioară și cea exterioară sunt instalate conform planului, asigurându-se o distribuție optimă a aerului și o funcționare eficientă.
Finalizarea implică testarea sistemului și ajustarea setărilor pentru confort maxim.
O instalare corectă nu numai că oferă răcire eficientă, dar contribuie și la durabilitatea echipamentului, asigurând un mediu confortabil și plăcut.

Ai nevoie de serviciile noastre?

Trimite-ne un email prin intermediul formularului de contact de mai jos, iar noi iti vom raspunde in timp util!